Welcome to InfoUTIL - Informatii utile pentru clujeni!

     Meniu
· Pagina principală
· Chestionar on-line
· Recomandă acest site
· Resurse web
· Statistici
· Sugestii

     Utilizatori online
Sunt momentan, 6 utilizatori online

InfoUTIL - Informații utile pentru clujeni
[ Pagina principală de linkuri | Linkuri noi | Cele mai populare | Cele mai apreciate

Cele mai populare - Clasamentul 5% (of all 1668 Linkuri)
Început: [ 10 - 25 - 50 | 1% - 5% - 10% ]


Cazierul judiciar 
Descriere: actele necesare pentru obtinerea certificatului de cazier judiciar, informatii de contact pentru Serviciul Cazier Judiciar, Statistica si Evidente Operative, programul de lucru cu publicul, persoana de contact. Sursa: Inspectoratul de Politie al Judetului Cluj.
Adăugate la: 28-Sep-2006 Vizite: 4315 Apreciere: 6.1 (9 Voturi)
Apreciază acest Site | Detalii
Categoria: ADMINISTRATIE PUBLICA/Ordine publica. PolitieBirou de relatii cu publicul la Politia Municipiului Cluj-Napoca 
Descriere: adresa, program, numar de telefon, informatii oferite, tipuri de sesizari, acte necesare pentru depunerea unei plangeri impotriva procesului verbal de contraventie si pentru reducerea perioadei de suspendare a permisului de conducere auto. Sursa: Inspectoratul de Politie al Judetului Cluj.
Adăugate la: 16-Feb-2006 Vizite: 3347 Apreciere: 8.3 (4 Voturi)
Apreciază acest Site | Detalii
Categoria: ADMINISTRATIE PUBLICA/Ordine publica. PolitieEliberarea permisului de conducere 
Descriere: adresa, numarul de telefon, orarul, programul de audiente si activitatile cu publicul ale Serviciului permise auto si inmatriculari. Sursa: Prefectura Cluj.
Adăugate la: 12-Apr-2005 Vizite: 3210 Apreciere: 5.7 (6 Voturi)
Apreciază acest Site | Detalii
Categoria: ADMINISTRATIE PUBLICA/Ordine publica. PolitieAutovehicule furate 
Descriere: marca, tipul, seria caroseriei si numarul de inmatriculare pentru autovehiculele furate aflate in evidenta Politiei Romane si o adresa de e-mail pentru contactare. Sursa: Politia Romana.
Adăugate la: 09-Mar-2005 Vizite: 2694
Apreciază acest Site
Categoria: ADMINISTRATIE PUBLICA/Ordine publica. PolitieInspectoratul de Politie al Judetului Cluj 
Descriere: informatii de contact, structura organizatorica, structura in teritoriu, personalul de conducere - cu numar de telefon si orar de audiente, informatii de contact pentru politiile municipale (Cluj-Napoca, Turda, Dej, Campia-Turzii, Gherla, Huedin), programul de audiente al serviciilor, Biroul de presa (purtator de cuvant, buletin de presa, ziaristi acreditati), Politia de proximitate (cu posibilitate de vizualizare agenti), acte necesare pentru eliberarea cazierului judiciar si permisului de port-arma si orarul serviciilor, conditiile in care se retine permisul de conducere, conditiile in care persoanele juridice pot efectua operatiuni cu arme si munitii si actele necesare, tarife, avize, conditii pentru reducerea suspendarii permisului de conducere, insotirea de transporturi agabaritice sau speciale, cerere tip pentru liberul acces la informatiile publice, model de reclamatie administrativa, program de vizite si pachete la arestul preventiv al IPJ Cluj, acordarea dreptului la pachet si vizita, conditii si acte necesare pentru inscrierea la concursurile de admitere in liceele Ministerului Administratiei si Internelor, persoane disparute, neidentificate si urmarite aflate in evidentele IPJ Cluj. Sursa: Inspectoratul de Politie al Judetului Cluj.
Adăugate la: 02-Mar-2005 Vizite: 2511 Apreciere: 8.3 (4 Voturi)
Apreciază acest Site | Detalii
Categoria: ADMINISTRATIE PUBLICA/Ordine publica. PolitieLectii electronice gratuite 
Descriere: lectii electronice pentru diferite materii, puse gratuit la dispozitia elevilor si profesorilor pentru utilizarea la clasa; lista pachetelor de lectii, suportul tehnic. Sursa: Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.
Adăugate la: 24-Jun-2005 Vizite: 2471
Apreciază acest Site
Categoria: INVATAMANT. EDUCATIE. CERCETARE/Invatamant liceal, postliceal si profesionalCabinete notariale din judetul Cluj 
Descriere: lista cu numele, adresele si numerele de telefon ale cabinetelor notariale din judetul Cluj. Sursa: Portalul RO-IMOBILIARE.
Adăugate la: 12-Jun-2007 Vizite: 2441 Apreciere: 10.0 (1 Votează)
Apreciază acest Site | Detalii
Categoria: INFORMATII LEGISLATIVE. JUSTITIE/Notari publiciInstitutii de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor 
Descriere: prezinta urmatoarele institutii de invatamant: Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza", Centrul de Studii Postuniversitare Bucuresti, Scoala de Agenti de Politie "Vasile Lascar" Campina, Scoala de Agenti de Politie "Septimiu Muresan" Cluj, Scoala Militara de Subofiteri de Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" - Dragasani, Scoala de Pregatire a Agentilor Politiei de Frontiera "Avram Iancu" - Oradea. Sursa: Ministerul Administratiei si Internelor.
Adăugate la: 22-Feb-2005 Vizite: 2405 Apreciere: 9.0 (9 Voturi)
Apreciază acest Site | Detalii
Categoria: INVATAMANT. EDUCATIE. CERCETARE/Institutii de formare a cadrelor Ministerului Administratiei si InternelorAgentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Cluj 
Descriere: date de contact, servicii oferite, locurile de munca vacante din judetul Cluj, formulare tipizate, aplicatii si declaratii descarcabile de pe site-ul AJOFM Cluj, actele necesare luarii in evidenta ca persoana in cautarea unui loc de munca, ca persoana cu dizabilitati si pentru acordarea inemnizatiei de somaj, informatii utile (liberul acces la informatiile publice, indemnizatia de somaj, contributiile datorate bugetului asigurarilor de somaj, obligatiile angajatorilor, drepturile persoanelor cu handicap incadrate in munca, acordarea serviciilor de preconcediere, obtinerea unui loc de munca in strainatate, fondul de garantare privind plata creantelor salariale), proiecte europene la care agentia participa, statistici privind somajul la nivelul judetului Cluj,  legislatie in domeniu. Sursa: Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Cluj.
Adăugate la: 16-Feb-2005 Vizite: 2400 Apreciere: 7.0 (5 Voturi)
Apreciază acest Site | Detalii
Categoria: ASISTENTA SOCIALA, ASIGURARI SOCIALE/Agentii de ocupare a fortei de munca. Locuri de muncaGaleria Foto 
Descriere: galerie de fotografie pentru fotografi amatori si profesionisti, forum de discutii, stiri. Sursa: Galeria Foto.
Adăugate la: 21-Mar-2005 Vizite: 2111
Apreciază acest Site
Categoria: CULTURA. TIMP LIBER/Cinema. FotografieUrmariti general 
Descriere: persoane urmarite general. Sursa: Politia Romana.
Adăugate la: 12-Apr-2005 Vizite: 2096 Apreciere: 1.5 (2 Voturi)
Apreciază acest Site | Detalii
Categoria: ADMINISTRATIE PUBLICA/Ordine publica. PolitieLocuri de munca publicate in "Piata de la A la Z" 
Descriere: posibilitati de cautare de locuri de munca dupa judet, oras si domeniu. Sursa: publicatia "Piata de la A la Z".
Adăugate la: 02-Feb-2005 Vizite: 2064
Apreciază acest Site
Categoria: ASISTENTA SOCIALA, ASIGURARI SOCIALE/Agentii de ocupare a fortei de munca. Locuri de muncaBiserica Penticostala Betel Zorilor, Cluj-Napoca 
Descriere: programul intalnirilor, conducere, predici, muzica, forum, istoric, ideologie. Sursa: Biserica Penticostala Betel Zorilor din Cluj-Napoca.
Adăugate la: 03-Feb-2005 Vizite: 2047 Apreciere: 8.0 (5 Voturi)
Apreciază acest Site | Detalii
Categoria: RELIGIE. CULTEPartidul National Liberal (PNL) - filiala Cluj 
Descriere: programa de guvernare locala a PNL Cluj-Napoca, istoricul filialei, structura si organizatiile locale ale PNL, comunicate de presa, stiri, forum de discutii, publicatia "Clujul Liberal". Sursa: Partidul National Liberal, filiala Cluj.
Adăugate la: 02-Feb-2005 Vizite: 1974
Apreciază acest Site
Categoria: VIATA SOCIAL-POLITICA/Partide si formatiuni politiceDirectia Generala a Finantelor Publice a Judetului Cluj 
Descriere: unitati fiscale in judetul Cluj, relatii cu publicul (program, numere de telefon, persoane de contact, e-mail-uri), comunicate de presa, calendarul fiscal 2006, licitatii, informatii contribuabili, posibilitate de trimitere on-line a unei sesizari/reclamatii. Sursa: Directia Judeteana a Finantelor Publice a Judetului Cluj.
Adăugate la: 02-Mar-2005 Vizite: 1933 Apreciere: 7.5 (2 Voturi)
Apreciază acest Site | Detalii
Categoria: VIATA ECONOMICA/FinanteSpitalul Clinic de Adulti (Medicala 3) Cluj-Napoca 
Descriere: adresa, numarul de telefon, localizare pe harta. Sursa: Portalul Cluj4All.
Adăugate la: 24-May-2007 Vizite: 1920
Apreciază acest Site
Categoria: ASISTENTA MEDICALA. SANATATE/Medicina conventionalaBiserica "Riul Vietii" Cluj-Napoca 
Descriere: informatii de contact, program. Sursa: Clujul Evanghelic.
Adăugate la: 29-Aug-2005 Vizite: 1910 Apreciere: 8.9 (8 Voturi)
Apreciază acest Site | Detalii
Categoria: RELIGIE. CULTEAgentia de Turism a Sindicatelor - Filiala Cluj 
Descriere: informatii de contact pentru Agentia de Turism a Sindicatelor - Filiala Cluj. Sursa: Agentia de Turism a Sindicatelor Sind Romania.
Adăugate la: 20-Jun-2005 Vizite: 1909
Apreciază acest Site
Categoria: VIATA ECONOMICA/TurismAditivi alimentari (E-uri) 
Descriere: definitia, categoriile si lista cu aditivii alimentari. Sursa: PCFarm.ro.
Adăugate la: 14-Aug-2007 Vizite: 1852
Apreciază acest Site
Categoria: ASISTENTA MEDICALA. SANATATENotari publici din judetul Cluj 
Descriere: lista notarilor publici din judetul Cluj; posibilitate de cautare dupa judet, localitate, circumscriptie, nume notar, adresa; informatii de contact (adresa biroului notarial, numar de telefon, fax, e-mail). Sursa: Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania.
Adăugate la: 18-Feb-2005 Vizite: 1822 Apreciere: 10.0 (1 Votează)
Apreciază acest Site | Detalii
Categoria: INFORMATII LEGISLATIVE. JUSTITIE/Notari publiciJudecatoriile din judetul Cluj 
Descriere: lista contine judecatoriile din judetul Cluj, cu adresele si numerele de telefon. Sursa: Portalul SEARCHROMANIA.net.
Adăugate la: 12-Jun-2007 Vizite: 1784
Apreciază acest Site
Categoria: INFORMATII LEGISLATIVE. JUSTITIE/MagistratiCluj Job 
Descriere: portal cu oferte de locuri de munca din judetul Cluj. Sursa ClujJob.ro
Adăugate la: 05-Jul-2008 Vizite: 1764
Apreciază acest Site
Categoria: ASISTENTA SOCIALA, ASIGURARI SOCIALE/Agentii de ocupare a fortei de munca. Locuri de muncaEmigrare in Quebec - Canada 
Descriere: emigrarea in Quebec - Canada: formulare, pasii de urmat, conditii, noutati, locuri de munca, legislatie canadiana, informatii despre regiunea Quebec. Sursa: neoficiala.
Adăugate la: 28-Mar-2005 Vizite: 1736
Apreciază acest Site
Categoria: VIATA SOCIAL-POLITICA/Ambasade. Consulate. Vize. EmigrariBiserica Evanghelica Luterana "Sinoda Prezbiteriana de Confesiune Augustana" 
Descriere: adresa, numar de telefon, scurta descriere a cladirii. Sursa: portalul Cluj4All.
Adăugate la: 22-Mar-2006 Vizite: 1732
Apreciază acest Site
Categoria: RELIGIE. CULTEGhid medical on-line 
Descriere: informatii despre boli, ghiduri de sanatate, pagina copilului, pagina mamei, sarcina - recomandari pentru femeia insarcinata, contraceptie/planificare familiala, valori normale analize medicale, dictionar medical, medici, cabinete si firme medicale din Romania, sfaturi pentru procurarea medicamentelor compensate sau gratuite, drepturile pacientului, stiri medicale, forum. Sursa: neoficiala (medici din Iasi).
Adăugate la: 01-Mar-2005 Vizite: 1724 Apreciere: 8.5 (2 Voturi)
Apreciază acest Site | Detalii
Categoria: ASISTENTA MEDICALA. SANATATE/Medicina conventionalaClinica veterinara Trivet 
Descriere: servicii, adresa, numar de telefon, e-mail. Sursa: Portalul Caini & Pisici.
Adăugate la: 01-Aug-2007 Vizite: 1696
Apreciază acest Site
Categoria: ASISTENTA MEDICALA. SANATATE/Medicina veterinaraAgape 
Descriere: hotel-restaurant; amplasare, prezentare detaliata, rezervari. Sursa: Agape.
Adăugate la: 14-Apr-2005 Vizite: 1691
Apreciază acest Site
Categoria: VIATA ECONOMICA/TurismHarta electronica on-line a municipiului Cluj-Napoca, destinata persoanelor cu deficiente de vedere 
Descriere: harta on-line in care sunt explicate, pentru persoanele cu dizabilitati vizuale, in detaliu, strazile din zona centrala a municipiului. Sursa: Asociatia Pontes.
Adăugate la: 18-Apr-2007 Vizite: 1678
Apreciază acest Site
Categoria: ASISTENTA SOCIALA, ASIGURARI SOCIALE/Persoane cu dizabilitatiAgora Consulting 
Descriere: consultanta si asistenta manageriala in managementul organizatiei si al resurselor umane (recrutare si selectie de personal, formarea si dezvoltarea personalului, testare profesionala, diagnoza organizationala si diagnoza functionarii resurselor umane, strategie integrata de resurse umane). Sursa: Agora Consulting.
Adăugate la: 29-Jun-2005 Vizite: 1671 Apreciere: 1.0 (1 Votează)
Apreciază acest Site | Detalii
Categoria: VIATA ECONOMICA/ServiciiServiciul Public Salvamont Cluj 
Descriere: telefoane de urgenta, orar. Sursa: Serviciul Public Salvamont Cluj.
Adăugate la: 14-Apr-2005 Vizite: 1663
Apreciază acest Site
Categoria: VIATA ECONOMICA/TurismCantina Sociala "Sfanta Maria" 
Descriere: cantina sociala unde pensionarii si batranii cu venituri mici pot lua masa gratuit; cantina se afla pe strada Avram Iancu nr.22 Cluj-Napoca. Sursa: Ziua de Cluj, 5 aprilie 2008.
Adăugate la: 05-Apr-2008 Vizite: 1638 Apreciere: 10.0 (1 Votează)
Apreciază acest Site | Detalii
Categoria: ASISTENTA SOCIALA, ASIGURARI SOCIALE/Pensionari. VarstniciAsociatia Nevazatorilor din Romania - filiala Cluj 
Descriere: date de contact, legislatie specifica, activitati culturale si sportive, alfabetul Braille, linkuri utile. Sursa: Asociatia Nevazatorilor din Romania - filiala Cluj.
Adăugate la: 06-Jun-2008 Vizite: 1608
Apreciază acest Site
Categoria: ASISTENTA SOCIALA, ASIGURARI SOCIALE/Persoane cu dizabilitatiPontes - biblioteca on-line pentru persoanele cu deficiente de vedere 
Descriere: prima biblioteca on-line din Romania destinata persoanelor cu dizabilitati vizuale. Sursa: Asociatia Pontes.
Adăugate la: 18-Apr-2007 Vizite: 1598
Apreciază acest Site
Categoria: ASISTENTA SOCIALA, ASIGURARI SOCIALE/Persoane cu dizabilitatiAvocati din judetul Cluj 
Descriere: lista cu numele, adresele si numerele de telefon ale avocatilor din judetul Cluj. Sursa: Portalul RO-IMOBIILARE.
Adăugate la: 12-Jun-2007 Vizite: 1597
Apreciază acest Site
Categoria: INFORMATII LEGISLATIVE. JUSTITIE/AvocatiMedicina naturista 
Descriere: dictionar de plante medicinale (prezentarea plantei, raspandire, parti utilizate, recoltare, componenti principali, proprietati, indicatii, mod de folosire), terapii naturiste (remedii naturiste, aromoterapie, presopunctura, cromoterapie, luminoterapie, oligoterapie, vitaminoterapie), cosmetica naturista, alimentatie, glosar de termeni medicali. Sursa: Medicina-Naturista.
Adăugate la: 09-Aug-2007 Vizite: 1595 Apreciere: 10.0 (1 Votează)
Apreciază acest Site | Detalii
Categoria: ASISTENTA MEDICALA. SANATATE/Medicina neconventionalaCabinet veterinar - Turda 
Descriere: adresa, servicii (tratamente injectabile, perfuzabile, hormonale, vaccinari, ecografii, examinari microscopice, deparazitari interne si externe, interventii chirurgicale, tatuaje de identificare), orar. Sursa: Portal Ciobanesc German.
Adăugate la: 02-Apr-2008 Vizite: 1588 Apreciere: 8.0 (1 Votează)
Apreciază acest Site | Detalii
Categoria: ASISTENTA MEDICALA. SANATATE/Medicina veterinaraActe cadastru 
Descriere: acte necesare pentru notarea contractelor de inchiriere, acte necesare intabularii dreptului de concesiune, acte necesare radierii ipotecii si a interdictiei de instrainare si grevare, acte necesare eliberarii extrasului de carte funciara pentru informare, acte necesare pentru schimbarea denumirii societatii, fuziune/absorbtie, actele necesare pentru notarea litigiilor in cartea funciara, acte necesare pentru reconstituirea cartilor funciare, actele necesare pentru notarea somatiei de plata în cartea funciară, acte necesare pentru inscrierea actelor de dezmembrare/ apartamentare/ alipire, acte necesare eliberarii copiilor după cartile funciare, conforme cu originalul, acte necesare eliberarii copiilor după actele aflate in arhiva de carte funciara, acte necesare pentru radierea dezmembramintelor dreptului de proprietate (uz, uzufruct*, habitatie, servitute, superficie), acte necesare eliberarii unui extras de carte funciară pentru autentificare, acte necesare pentru schimbarea/notarea adresei administrative in cartea funciara, acte necesare pentru inscrierea actelor de adjudecare, acte necesare pentru intabularea dreptului de proprietate in baza Legii nr. 112/1995 si a Legii nr. 10/2001, actele necesare pentru inscrierea hotararilor judecatoresti, acte necesare pentru intabularea dreptului de ipoteca, acte necesare pentru intabularea dreptului de proprietate dobandit prin mostenire, acte necesare pentru inscrierea unei constructii finalizate si intabularea dreptului de proprietate asupra acesteia, acte necesare pentru intabularea dreptului de proprietate. Sursa: Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara.
Adăugate la: 27-Oct-2005 Vizite: 1579 Apreciere: 8.0 (1 Votează)
Apreciază acest Site | Detalii
Categoria: INFORMATII LEGISLATIVE. JUSTITIEAnimale identificate, inregistrate si crotaliate - judetul Cluj 
Descriere: numarul animalelor din judetul Cluj identificate, inregistrate si crotaliate la data de 13 octombrie 2005 (situatia este prezentata pe judete si pe categorii de animale). Informatie disponibila in format .pdf. Sursa: Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.
Adăugate la: 13-Oct-2005 Vizite: 1561 Apreciere: 10.0 (1 Votează)
Apreciază acest Site | Detalii
Categoria: VIATA ECONOMICA/AgriculturaSistemul Educational Informatizat (S.E.I.) 
Descriere: prezentare SEI, noutati si evenimente, activitati, proiecte, suport tehnic, forum de discutii, resurse, legaturi utile. Sursa: Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.
Adăugate la: 11-Apr-2005 Vizite: 1560
Apreciază acest Site
Categoria: INVATAMANT. EDUCATIE. CERCETARELiceul pentru Deficienti de Auz Cluj-Napoca 
Descriere: institutia ofera: activitati instructiv-educative si corectiv-compensatorii incepand de la gradinita pana la clasa a VIII-a, in regim de internat si semiinternat pentru copiii cu deficiente de auz si asociate, programe de interventie precoce si programe de recuperare extrascolare prin Centrul de Suport Familial si de Recuperare Timpurie a copiilor cu deficiente de auz si asociate, activitati corectiv-compensatorii pentru elevii integrati in invatamantul de masa in cadrul Centrului de Reabilitare a Auzului si Limbajului, metode moderne de lucru pentru copiii cu nevoi speciale, incluzand instructia asistata de calculator, DVD, precum si acces la mijloace moderne de comunicare. Sursa: Liceul pentru Deficienti de Auz Cluj-Napoca.
Adăugate la: 22-Jan-2009 Vizite: 1547
Apreciază acest Site
Categoria: INVATAMANT. EDUCATIE. CERCETARE/Invatamant specialCinema City Cluj 
Descriere: programul de filme, posibilitate de rezervare de locuri on-line, informatii referitoare la filme, cu posibilitate de selectie dupa categorii. Sursa: Cinema City.
Adăugate la: 29-Oct-2008 Vizite: 1543
Apreciază acest Site
Categoria: CULTURA. TIMP LIBER/Cinema. FotografieCartea de identitate 
Descriere: categorii de documente intocmite si eliberate de Inspectoratul National pentru Evidenta Persoanelor, acte necesare eliberarii unei carti de identitate, cazurile in care se elibereaza o noua carte de identitate, acte necesare pentru stabilirea resedintei cetatenilor romani, taxe si mod de achitare. Sursa: Inspectoratul National pentru Evidenta Persoanelor.
Adăugate la: 28-Sep-2006 Vizite: 1529 Apreciere: 9.0 (1 Votează)
Apreciază acest Site | Detalii
Categoria: ADMINISTRATIE PUBLICA/Evidenta populatieiRegistrul Miorita 
Descriere: registru independent privat al actionarilor înfiintat în Transilvania. Sursa: SC "REGISTRUL MIORITA" S.A.
Adăugate la: 09-Feb-2005 Vizite: 1522 Apreciere: 9.0 (1 Votează)
Apreciază acest Site | Detalii
Categoria: VIATA ECONOMICA/Bursa. Curs valutarNotari publici din judetul Cluj 
Descriere: adresa, telefon, localizare pe harta, e-mail, detalii (program de lucru, servicii etc). Sursa: paginiaurii.ro
Adăugate la: 18-Feb-2005 Vizite: 1517
Apreciază acest Site
Categoria: INFORMATII LEGISLATIVE. JUSTITIE/Notari publiciCabana Paraul Casei 
Descriere: localizare, numere de telefon, e-mail, dotari si facilitati. Sursa: neoficiala (ghidul turistic interactiv "Hoinari prin Romania").
Adăugate la: 01-Jun-2005 Vizite: 1515
Apreciază acest Site
Categoria: VIATA ECONOMICA/TurismTabloul avocatilor definitivi din judetul Cluj 
Descriere: avocatii definitivi din judetul Cluj cu informatii despre sediul principal si cel secundar, daca exista. Sursa: Baroul Cluj.
Adăugate la: 12-Apr-2005 Vizite: 1507 Apreciere: 10.0 (1 Votează)
Apreciază acest Site | Detalii
Categoria: INFORMATII LEGISLATIVE. JUSTITIE/AvocatiGhid on-line al firmelor din domeniul constructiilor 
Descriere: baza de date in domeniul constructiilor si aferente; targuri si expozitii, club constructor, legislatie specifica. Sursa: Constructor.ro.
Adăugate la: 21-Mar-2005 Vizite: 1504
Apreciază acest Site
Categoria: VIATA ECONOMICA/ServiciiCiclism - Critical Mass in Cluj-Napoca 
Descriere: plimbarea lunara (in ultima sambata a fiecarei luni) a biciclistilor clujeni, actiune de promovare a mersului pe bicicleta; ora si locul de intalnire, fotografii de la editiile anterioare, articole din presa. Sursa: Critical Mass.
Adăugate la: 26-Jan-2008 Vizite: 1501 Apreciere: 10.0 (1 Votează)
Apreciază acest Site | Detalii
Categoria: SPORTMedicamente 
Descriere: descriere complexa medicamente: prezentare, indicatii, contraindicatii, mod de administrare, conditii de pastrare. Posibilitate de cautare a informatiei folosind cuvinte cheie. Sursa: PAGINA FARMACISTILOR.ro.
Adăugate la: 04-Mar-2005 Vizite: 1496
Apreciază acest Site
Categoria: ASISTENTA MEDICALA. SANATATE/Medicina conventionalaAcupunctura gratuita pentru persoanele asigurate la CAS Cluj 
Descriere: medicii si unitatile sanitare din judetul Cluj care ofera tratamente prin acupunctura decontate de Casa de Asigurari de Sanatate Cluj, informatii despre modalitatile de solicitare ale acestui tip de tratament la CAS Cluj si despre acupunctura. Sursa: City NEWS CJ, 6 dec. 2009.
Adăugate la: 12-Feb-2009 Vizite: 1490
Apreciază acest Site
Categoria: ASISTENTA MEDICALA. SANATATE/Medicina neconventionalaGreutatea normala si necesarul de calorii 
Descriere: in functie de informatiile personale introduse (varsta, sex, greutate, inaltime, activitate fizica), se afiseaza indicele de masa corporala si necesarul de calorii. In site exista si un tabel in care este prezentat continutul caloric al principalelor alimente. Sursa: ROmedic - ghid medical online.
Adăugate la: 11-Mar-2005 Vizite: 1486
Apreciază acest Site
Categoria: ASISTENTA MEDICALA. SANATATEAlegeri europarlamentare 2009 
Descriere: informatii referitoare la desfasurarea alegerilor europarlamentare din 7 iunie 2009, informatii referitoare la Parlamentul European, noutati. Site-ul ofera si date despre: alegerile prezidentiale 2004, alegerile europarlamentare 2007, alegerile locale 2008, alegerile parlamentare 2008, alegerile partiale 2009. Sursa: portalul alegeri.tv.
Adăugate la: 08-Nov-2007 Vizite: 1485
Apreciază acest Site
Categoria: VIATA SOCIAL-POLITICADEX on-line 
Descriere: dictionar on-line explicativ al limbii romane imbunatatit cu dictionar de sinonime, dictionar de antonime, dictionar ortografic, ortoepic si morfologic al limbii romane, de arhaisme si regionalisme, etimologic roman, de neologisme. Sursa: neoficiala.
Adăugate la: 22-Mar-2005 Vizite: 1452 Apreciere: 9.3 (3 Voturi)
Apreciază acest Site | Detalii
Categoria: CULTURA. TIMP LIBER/Carte. LiteraturaScoala de Agenti de Politie "Septimiu Muresan" Cluj-Napoca 
Descriere: adresa, numere de telefon, e-mail-uri, echipa manageriala, admitere, sistemul de invatamant, infrastructura, activitati extracurriculare, informatii publice, anunturi, legaturi utile. Sursa: Scoala de Agenti de Politie "Septimiu Muresan" Cluj-Napoca.
Adăugate la: 19-Jun-2006 Vizite: 1448 Apreciere: 8.5 (2 Voturi)
Apreciază acest Site | Detalii
Categoria: INVATAMANT. EDUCATIE. CERCETARE/Institutii de formare a cadrelor Ministerului Administratiei si InternelorAcademia Navala "Mircea cel Batran" Constanta 
Descriere: informatii de contact (adresa, telefon, fax, e-mail), istoric, facultati, departamente, admitere, absolvire, cercetare, biblioteca, editura ANMB, revista "Orizonturi marine", Asociatia Absolventilor ANMB, evenimente, noutati. Sursa: Academia Navala "Mircea cel Batran" Constanta.
Adăugate la: 19-Apr-2007 Vizite: 1436
Apreciază acest Site
Categoria: INVATAMANT. EDUCATIE. CERCETARE/Invatamant militarSki, cursuri de ski in Cluj-Napoca 
Descriere: orarul si tariful partiei de ski din Feleac, tarife pentru de echipament sportiv, cursuri de ski. Sursa: cotidianul Ziua de Cluj, 18 decembrie 2009.
Adăugate la: 20-Apr-2006 Vizite: 1433
Apreciază acest Site
Categoria: SPORTHandbal - Echipa de handbal feminin "Universitatea" Cluj-Napoca 
Descriere: ultimele stiri, componenta echipei, statistici, evolutia echipei de-a lungul timpului, rezultate si clasamente sportive, articole din presa; site-ul este in constructie, accesarea informatiilor se face din meniul aflat in partea stanga-jos a paginii. Sursa: Clubul Sportiv "Universitatea" Cluj-Napoca.
Adăugate la: 20-Apr-2006 Vizite: 1418
Apreciază acest Site
Categoria: SPORTTransilvania Tours 
Descriere: circuite interne, obiective turistice romanesti. Informatie disponibila in limba engleza. Sursa: Transilvania Tours.
Adăugate la: 27-Jul-2005 Vizite: 1416 Apreciere: 10.0 (2 Voturi)
Apreciază acest Site | Detalii
Categoria: VIATA ECONOMICA/TurismAbonati telefonici din judetul Cluj 
Descriere: posibilitati multiple de cautare a abonatilor telefonici din localitatile judetului Cluj din lista abonatilor telefonici din Romania. Sursa: Pagini Albe.
Adăugate la: 15-Apr-2005 Vizite: 1406 Apreciere: 7.5 (4 Voturi)
Apreciază acest Site | Detalii
Categoria: VIATA ECONOMICA/ServiciiEmigrare in Finlanda 
Descriere: link-uri utile pentru cei ce doresc sa emigreze, sa studieze sau sa lucreze in Finlanda. Sursa: neoficiala.
Adăugate la: 28-Mar-2005 Vizite: 1398 Apreciere: 4.3 (3 Voturi)
Apreciază acest Site | Detalii
Categoria: VIATA SOCIAL-POLITICA/Ambasade. Consulate. Vize. EmigrariHolidays Inc. 
Descriere: adresa, numere de telefon, adresa de e-mail, sistem de rezervare ce cuprinde oferta de turism a 50 de tour-operatori germani. Sursa: Holidays Inc.
Adăugate la: 28-Jul-2007 Vizite: 1389
Apreciază acest Site
Categoria: VIATA ECONOMICA/TurismAgentii de turism din municipiul Cluj-Napoca 
Descriere: adrese, numere de telefon, e-mail-uri agentii de turism din municipiul Cluj-Napoca. Sursa: portalul cluj.info.
Adăugate la: 17-Feb-2005 Vizite: 1381
Apreciază acest Site
Categoria: VIATA ECONOMICA/TurismCentre de plasament pentru copii 
Descriere: adresa si numere de telefon centre de plasament pentru copii situate in municipiul Cluj-Napoca. Sursa: Centrul de Afaceri Transilvania - CAT.
Adăugate la: 06-Apr-2005 Vizite: 1378 Apreciere: 7.5 (2 Voturi)
Apreciază acest Site | Detalii
Categoria: ASISTENTA SOCIALA, ASIGURARI SOCIALE/Copii. FamilieEditura Urban Lifestyle 
Descriere: editura specializata pe carte gastronomica. Site-ul ofera posibilitatea achizitionarii on-line de titluri din prima colectie a editurii - "Bucataria poparelor", retete, articole referitoare la dieta, evenimente, forum. Sursa: Editura Urban Lifestyle.
Adăugate la: 16-Sep-2008 Vizite: 1369 Apreciere: 9.7 (3 Voturi)
Apreciază acest Site | Detalii
Categoria: CULTURA. TIMP LIBER/EdituriCentrul de diagnostic si tratament TERRAMED Cluj-Napoca 
Descriere: adresa, numar de telefon/fax, program de functionare. Sursa: Centrul de diagnostic si tratament TERRAMED Cluj-Napoca.
Adăugate la: 25-Jul-2007 Vizite: 1367
Apreciază acest Site
Categoria: ASISTENTA MEDICALA. SANATATE/Medicina conventionalaBiserica Greco-Catolica - Eparhia de Cluj-Gherla 
Descriere: istoric, episcopi, biografii ale episcopilor, date statistice. Sursa: Biserica Greco-Catolica din Romania.
Adăugate la: 03-Feb-2005 Vizite: 1363
Apreciază acest Site
Categoria: RELIGIE. CULTECentrul Cultural Italian 
Descriere: date de contact. Sursa: portalul Cluj.info.
Adăugate la: 12-Apr-2005 Vizite: 1357
Apreciază acest Site
Categoria: CULTURA. TIMP LIBER/Biblioteci. Centre culturaleGradinita Universitatii Babes-Bolyai 
Descriere: istoric, misiune, oferta, resurse umane, resurse materiale, forum, date de contact. Gradinita Universitatii Babes-Bolyai Cluj-Napoca.
Adăugate la: 18-Dec-2008 Vizite: 1349
Apreciază acest Site
Categoria: INVATAMANT. EDUCATIE. CERCETARE/Invatamant prescolarCalibra Travel Agency 
Descriere: adrese, numere de telefon, e-mail-uri, turism intern, turism extern, oferte speciale, vacante in Egipt, bilete de avion, organizare evenimente, asigurari, credite turism, rent a car, transport terestru, oferte speciale, informatii referitoare la Egipt, convertor valutar. Sursa: Calibra Travel Agency.
Adăugate la: 17-Feb-2005 Vizite: 1333
Apreciază acest Site
Categoria: VIATA ECONOMICA/TurismProduse naturiste 
Descriere: magazin on-line de produse naturiste, cu posibilitati multiple de cautare a informatiei. Sursa: neoficiala.
Adăugate la: 25-Feb-2005 Vizite: 1326
Apreciază acest Site
Categoria: ASISTENTA MEDICALA. SANATATE/Medicina neconventionalaArte Martiale - Fundatia Romana de Aikido Aikikai (FRAA) 
Descriere: informatii despre acest sport, lista instructorilor FRAA, evenimente si seminarii, dojo-ul din Cluj-Napoca si cele din tara. Sursa: Fundatia Romana de Aikido Aikikai.
Adăugate la: 04-Feb-2005 Vizite: 1320 Apreciere: 4.7 (3 Voturi)
Apreciază acest Site | Detalii
Categoria: SPORTIncepatori auto 
Descriere: teste on-line teoretice si practice pentru soferi, scoli si instructori, sfaturi practice si tehnice, informatii utile pentru calatoriile in strainatate, legislatie auto. Sursa: neoficiala.
Adăugate la: 21-Mar-2005 Vizite: 1319
Apreciază acest Site
Categoria: ADMINISTRATIE PUBLICA/Ordine publica. PolitieScoli speciale aflate in subordinea Consiliului Judetean Cluj 
Descriere: prezentare si informatii de contact pentru scolile speciale aflate in subordinea Consiliului Judetean Cluj: Liceul pentru Deficienti de Vedere, Scoala Speciala pentru Deficienti de Auz nr. 1, Scoala Speciala pentru Deficienti de Auz nr. 2, Scoala Speciala nr. 1, Scoala Profesionala Speciala, Scoala Speciala Centru de Resurse si Documentare privind Educatia Integrata Cluj, Gradinita Speciala Cluj, Scoala Speciala "Transilvania" Baciu, Scoala Speciala Dej, Scoala Speciala Rascruci. Sursa: Consiliul Judetean Cluj.
Adăugate la: 02-Dec-2005 Vizite: 1294
Apreciază acest Site
Categoria: INVATAMANT. EDUCATIE. CERCETARE/Invatamant specialAlpha TV Cluj 
Descriere: date de contact. Sursa: portalul Cluj.info.
Adăugate la: 20-Apr-2005 Vizite: 1291 Apreciere: 7.7 (3 Voturi)
Apreciază acest Site | Detalii
Categoria: CULTURA. TIMP LIBER/Radio-TVBanca Tiriac - sucursale in Cluj-Napoca 
Descriere: adrese, numere de telefon, e-mail-uri, persoane de contact. Pe site-ul Bancii Tiriac (www.bancatiriac.ro) se afla informatii referitoare la: profil, misiune si viziune, istoric, Consiliul de administratie, actionariat, rezultate financiare, banci corespondente, rate dobanzi, sucursale, ATM, convertor valutar, TelAcces, noutati, curs valutar. Sursa: Banca Tiriac.
Adăugate la: 05-Feb-2005 Vizite: 1277
Apreciază acest Site
Categoria: VIATA ECONOMICA/Institutii bancare. CrediteCursuri organizate de Centrul Cultural German Cluj-Napoca 
Descriere: informatii despre cursurile de limba germana organizate de Centrul Cultural German din Cluj-Napoca. Sursa: Centrul Cultural German Cluj-Napoca.
Adăugate la: 16-Feb-2005 Vizite: 1274
Apreciază acest Site
Categoria: INVATAMANT. EDUCATIE. CERCETARE/CursuriCurs de dans traditional indian 
Descriere: cursuri pentru adulti si copii organizate de Siva Shalini Tenda Youdabany in colaborare cu Centrul Cultural Francez; in fiecare sambata incepand din 21 februarie 2009; informatii si inscrieri la numarul de telefon 0264 598551. Sursa: Ziua de Cluj, 17 februarie 2009.
Adăugate la: 17-Feb-2009 Vizite: 1272
Apreciază acest Site
Categoria: SPORTPartidul Democrat Liberal (PD-L) Cluj 
Descriere: prezentare, Biroul Permanent Judetean, parlamentari, program politic, statut, organizatii, forum. Sursa: Partidul  Democrat Liberal (PD-L) Cluj.
Adăugate la: 07-Feb-2008 Vizite: 1267
Apreciază acest Site
Categoria: VIATA SOCIAL-POLITICA/Partide si formatiuni politiceInstitutul Oncologic Cluj-Napoca 
Descriere: adresa, telefon, e-mail, istoric, misiune, echipa medicala, sectii, activitati (preventie, diagnostic, metodologie, activitate clinica, activitate stiintifica), Societatea de chirurgie oncologica, Societatea de radiologie si chirurgie oncologica, evenimente. Sursa: Institutul Oncologic "Ion Chiricuta" Cluj-Napoca.
Adăugate la: 08-Mar-2005 Vizite: 1246 Apreciere: 9.5 (2 Voturi)
Apreciază acest Site | Detalii
Categoria: ASISTENTA MEDICALA. SANATATE/Medicina conventionalaUniunea Artistilor Plastici - Filiala Cluj-Napoca 
Descriere: galeria virtuala a Uniunii Artistilor Plastici - Filiala Cluj-Napoca, cu lucrari de vanzare. Sursa: Uniunea Artistilor Plastici - Filiala Cluj-Napoca.
Adăugate la: 20-Dec-2007 Vizite: 1236
Apreciază acest Site
Categoria: CULTURA. TIMP LIBER/Arta plasticaCursuri postuniversitare de specializare pentru functionarii publici 
Descriere: oferta de cursuri - domenii: fonduri structurale, managementul proiectelor, managementul resurselor umane, managementul si administrarea serviciilor publice, managementul administratiei publice locale, managementul institutiilor publice, limbi straine, cursuri de pregatire pentru obtinerea ECDL (licenta europeana de operare pe computer). Sursa: Centrul Regional de Formare Continua pentru Administratia Publica Locala Bucuresti.
Adăugate la: 07-Mar-2005 Vizite: 1226
Apreciază acest Site
Categoria: INVATAMANT. EDUCATIE. CERCETARE/Invatamant universitar si postuniversitarMuzeul Apei 
Descriere: informatii generale referitoare la singurul muzeu al apei din Romania, situat in comuna Floresti, inaugurat la 14 octombrie 1992 de Regia Autonoma Judeteana Apa-Canal Cluj (RAJAC). Sursa: Compania de Apa Somes SA (Regia Autonoma Judeteana Apa-Canal Cluj - RAJAC).
Adăugate la: 13-Sep-2005 Vizite: 1218
Apreciază acest Site
Categoria: CULTURA. TIMP LIBER/MuzeeHotel Liliacul 
Descriere: adresa, dotare si facilitati. Sursa: neoficiala (ghidul turistic interactiv "Hoinari prin Romania").
Adăugate la: 16-May-2005 Vizite: 1210
Apreciază acest Site
Categoria: VIATA ECONOMICA/TurismWeb site powered by PHP-Nuke

Conținutul acestui site este proprietatea Bibliotecii Județene "Octavian Goga" Cluj.
Orice utilizare a acestuia este permisă numai cu acordul Bibliotecii Județene "Octavian Goga" Cluj.
Pentru vizualizarea optimă a acestui site aveți nevoie de Internet Explorer 6.0 sau Netscape 7.1, la o rezoluție de 800x600.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.45 Seconds