Ultima actualizare: 23-06-2017

 

 

    

Evenimentele lunii

Eroii cărților citite - 45 de ani

small_Eroii CC _ Jpeg.jpg

Vernisajul şi premierea celor mai bune desene, selectate de juriul desemnat, au avut loc în data de 31 mai 2017, ora 13.00 la Biblioteca Judeţeană "Octavian Goga" (Calea Dorobanţilor nr.104).

Felicitări tuturor participanților!

Lista premianți

 

Ghiduşel cel isteţel - program de învăţare prin joc

small_afis Ghidusel.png Copiii curioşi şi jucăuşi din ciclul primar de învăţământ au fost aşteptaţi miercuri, 7 iunie 2017, de la ora 16.00, la Secţia pentru copii din sediul central al Bibliotecii Judeţene „Octavian Goga" Cluj, la ultima întâlnire cu Ghiduşel cel isteţel din acest an şcolar!

Atelierul de quilling

small_afis quilling lunar.jpg

Marţi, 6 iunie 2017, de la ora 16.00, la Secţia pentru copii din sediul central al Bibliotecii Judeţene „Octavian Goga" Cluj a avut loc ultima întâlnire din cadrul Atelierului de quilling din acest an şcolar. Au fost invitaţi toţi copiii îndemânatici, creativi şi pasionaţi de tehnica spiralării hârtiei.

 

Cenaclul literar "Traian Brad"

small_afis_cenaclu.jpg.jpg

Cenaclul literar "Traian Brad" s-a întâlnit la Secţia pentru copii din sediul central al Bibliotecii Judeţene „Octavian Goga" Cluj în data de 6 iunie 2017, de la ora 17.00.

Cercul de origami

small_afis origami 2.JPG.JPG

Cercul de origami s-a întâlnit la Secţia pentru copii din sediul central al Bibliotecii Judeţene „Octavian Goga" Cluj, în data de 08 iunie, de la ora 16.00.

 

Biblioteca la Lolly Boom 

În perioada 1 - 4 iunie am participat în Parcul Central la Festivalul Familiei Lolly Boom.

Program  

Înscrierea  la ateliere s-a făcut pe site-ul Lolly Boom.