Company Logo

Calendar evenimente

Nu sunt evenimente curente.

Form de conectare

Traducere

Romanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Utilizatori on-line

Avem 7 vizitatori și niciun membru online

Vizitatori

182696
AziAzi36
IeriIeri55
Saptamana curentaSaptamana curenta346
Luna curentaLuna curenta91
TotalTotal1826964

Atelier de quilling

Atelier de quilling

 

Secţia pentru Adolescenţi a Bibliotecii Judeţene „Octavian Goga” Cluj vă invită în prima joi a fiecărei luni, de la ora 15:00, la Atelierul de quilling, destinat tinerilor cu vârsta între 14 şi 25 de ani care vor să deprindă arta spiralării hârtiei.

Quilling-ul este arta prin care fâşiile de hârtie prind viaţă, primind diferite forme, prin rularea, modelarea şi lipirea acestora. Se pot realiza, astfel, felicitări, bijuterii, broşe, cutiuţe, rame foto şi multe altele.

Participarea este gratuită, pe baza permisului de intrare la bibliotecă și se adresează adolescenților și tinerilor cu vârstele cuprinse între 14 și 25 de ani. Activităţile se desfăşoară la Secţia pentru Adolescenţi a bibliotecii, Calea Dorobanţilor nr. 104, etaj 4.

Informații suplimentare puteți obține prin e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la telefon: 0756080691.

 

Vă așteptăm cu drag!

 

 

 

Bookmark and Share

Actualizare site

Ultima actualizare:
Data: 16-06-2020

Copyright

Copyright © 2020 Biblioteca Judeţeană "Octavian Goga" Cluj | Proiect realizat în urma aplicaţiei depuse în cadrul Programului „Şcoala de Vară pentru Tinerii Bibliotecari” 2011, ediţia a 2-a, organizat de ANBPR şi IREX.Powered by Joomla!®. Designed by: free joomla 1.7 themes domain transfer Valid XHTML and CSS.