Company Logo

Calendar evenimente

Nu sunt evenimente curente.

Form de conectare

Traducere

Romanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Utilizatori on-line

Avem 13 vizitatori și niciun membru online

Vizitatori

182755
AziAzi21
IeriIeri29
Saptamana curentaSaptamana curenta102
Luna curentaLuna curenta682
TotalTotal1827555

Campania de recrutare

Campania de recrutare

 

 

Dacă doreşti să fii voluntar în proiectul “Implică-te şi dăruieşte. Fii voluntar!” vei lucra într-o atmosferă veselă, deschisă, dinamică, alături de oameni plăcuţi, creativi şi foarte implicaţi în ceea ce fac. Oportunităţile de voluntariere sunt diverse: pregătirea cărţilor pentru mini-biblioteci, ţinerea evidenţei documentelor din mini-biblioteci, participarea şi/sau organizarea atelierelor de creaţie, a jocurilor de societate sau a diverselor cursuri.

Înscrierea ca şi voluntar se face la sediul central al Bibliotecii Judeţene “Octavian Goga”, la Colţul voluntariatului (etaj IV, în cadrul Secţiei pentru Adolescenţi), prin completarea unei cereri. Selecţia voluntarilor se face pe baza cv-ului şi în urma unui mic dialog între solicitant şi coordonatorii de voluntari.

 

Voluntarii sunt motivaţi în activitatea lor atât de pasiunea cu care îşi desfăşoară activităţile, de bucuria pe care o aduc beneficiarilor, cât şi de aceea că lucrează într-un mediu organizat. Biblioteca le întocmeşte contracte şi toată documentaţia necesară, conform legislaţiei în vigoare. Conform Legii voluntariatului, nr. 78/2014, activitatea lor este recunoscută ca şi experienţă în muncă. Această prevedere îi poate ajuta pe viitor, fiind o mic început pentru dezvoltarea lor profesională.

Bookmark and Share

Actualizare site

Ultima actualizare:
Data: 14-07-2020

Copyright

Copyright © 2020 Biblioteca Judeţeană "Octavian Goga" Cluj | Proiect realizat în urma aplicaţiei depuse în cadrul Programului „Şcoala de Vară pentru Tinerii Bibliotecari” 2011, ediţia a 2-a, organizat de ANBPR şi IREX.Powered by Joomla!®. Designed by: free joomla 1.7 themes domain transfer Valid XHTML and CSS.