Company Logo

Calendar evenimente

Nu sunt evenimente curente.

Form de conectare

Traducere

Romanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Utilizatori on-line

Avem 9 vizitatori și niciun membru online

Vizitatori

182760
AziAzi74
IeriIeri29
Saptamana curentaSaptamana curenta155
Luna curentaLuna curenta735
TotalTotal1827608

Campania de donaţie

Campania de donaţie

 

 

 

Pentru înfiinţarea mini-bibliotecilor Biblioteca Judeţeană a demarat o campanie de donaţie la care cetăţenii au fost foarte receptivi. Alături de persoane fizice au participat şi firme precum SIVECO România, care a contribuit cu peste 200 de cărţi şi tot atâtea materiale audio-video, din dorinţa de a aduce bucurie persoanelor instituţionalizate temporar sau permanent.

Din aceste donaţii s-au deschis deja trei mini-biblioteci, iar campania continuă şi în prezent. Punctele în care se primesc documentele sunt: sediul central al Bibliotecii Judeţene (Calea Dorobanţilor nr. 104), precum şi filialele de cartier: Filiala “Traian Brad” (Str. Izlazului nr. 18), Filiala Kogălniceanu (Str. Kogălniceanu nr. 7) şi Filiala Zorilor (Str. Observatorului nr. 1).

Dacă doriţi să oferiţi o carte nouă, un cd/dvd, sau o jucărie nouă, vă aşteptăm cu drag şi vă mulţumim că sunteţi alături de noi şi de comunitatea clujeană!

Bookmark and Share

Actualizare site

Ultima actualizare:
Data: 14-07-2020

Copyright

Copyright © 2020 Biblioteca Judeţeană "Octavian Goga" Cluj | Proiect realizat în urma aplicaţiei depuse în cadrul Programului „Şcoala de Vară pentru Tinerii Bibliotecari” 2011, ediţia a 2-a, organizat de ANBPR şi IREX.Powered by Joomla!®. Designed by: free joomla 1.7 themes domain transfer Valid XHTML and CSS.