Company Logo

Calendar evenimente

Nu sunt evenimente curente.

Form de conectare

Traducere

Romanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Utilizatori on-line

Avem 9 vizitatori și niciun membru online

Vizitatori

179613
AziAzi59
IeriIeri273
Saptamana curentaSaptamana curenta332
Luna curentaLuna curenta7214
TotalTotal1796130

EcoTeens

                          

EcoTeens

Program de educaţie ecologică pentru adolescenţi

 

Programul este destinat tinerilor cu vârsta între 14 şi 25 de ani care doresc să se implice în protejarea mediului înconjurător.

 

- Atelierului ecologiştilor creativi - 

În anul 2017, activităţile din cadrului Programului de educaţie ecologică vor consta în ateliere creative, la care se realizează obiecte din materiale reciclabile: broşe, cutii de bijuterii şi mărgele din ziare, suport de creioane din materiale reciclate, rame foto, vaze, farfurii şi coşuleţe decorative, tablouri, etc. Tinerii participanţi vor învăţa, astfel, să privească cu alţi ochi felul în care materialele, pe care altfel le-ar arunca, pot primi noi forme şi pot fi refolosite în mod util şi plăcut.

Următorul atelier al ecologiştilor creativi va avea loc in data de 25 ianuarie 2017, de la ora 15. Participanţii la acest atelier vor avea posibilitatea de a realiza obiecte decorative din materiale reciclabile.

Participarea este gratuită, pe baza Permisului de intrare la bibliotecă. 

Cei interesaţi să vadă fotografii de la activităţi, o pot face accesând albumul de pe pagina de facebook a Secţiei pentru Adolescenţi.

Vă aşteptăm!

 

Anul 2014

 

În anul 2014, participanţii la Atelierul ecologiştilor creativi au realizat diverse obiecte din materiale reciclabile, cu care şi-au impresionat familia şi prietenii.

Cei interesaţi să vadă fotografii de la activităţi, o pot face accesând albumul de pe pagina de facebook a Secţiei pentru Adolescenţi.

 

 

 Anul 2013

 

 

 

În lunile noiembrie şi decembrie 2013, au avut loc 5 întâlniri  în care, într-o manieră relaxată şi prin metode de educaţie non-formală: s-au dezbătut diverse teme, s-au vizionat filme documentare şi s-au testat aplicaţii eco pe tablete. Activităţile s-au desfăşurat în parteneriat cu Let’s Do It Romania şi Organizaţia Regională pentru Sănătatea Mediului (HERO). Participanţii s-au implicat activ în comunitate prin organizarea unui atelier de confecţionare a decoraţiunilor de Crăciun, din materiale reciclabile, împreună cu copiii din cadrul Centrului de Zi Asociaţia „Familia Regăsită”.

 

 

 

 

Bookmark and Share

Actualizare site

Ultima actualizare:
Data: 04-03-2020

Copyright

Copyright © 2020 Biblioteca Judeţeană "Octavian Goga" Cluj | Proiect realizat în urma aplicaţiei depuse în cadrul Programului „Şcoala de Vară pentru Tinerii Bibliotecari” 2011, ediţia a 2-a, organizat de ANBPR şi IREX.Powered by Joomla!®. Designed by: free joomla 1.7 themes domain transfer Valid XHTML and CSS.