Ultima actualizare: 11-12-2018

 

 

    

Le Coin de la Francophonie

small_cf_2.JPG

Adresa: Sediul Central

Etajul 2 vest

Calea Dorobanţilor nr. 104

Tel. 0264-430323 

Email: coltul.francofon@bjc.ro

 

 

Program:

luni-vineri 12:00 - 20:00

 

Le Coin de la Francophonie/Colţul Francofon a fost inaugurat în data de 24 martie 2011, în colaborare cu Centrul de Studii Literare Belgiene de Limbă Franceză de la Facultatea de Litere a Universităţii „Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, în prezenţa doamnei prof. univ. dr. Rodica Pop, directoare a Centrului de Studii Literare Belgiene de Limbă Franceză, doamnei Fabienne Reuter, şefa Delegaţiei Wallonie-Bruxelles la Bucureşti, precum şi a domnului David Bongard, coordonator al Antenei Regionale pentru ţările din Europa Centrală şi Orientală a Organizaţiei Internaţionale a Francofoniei.

 

Colecţia iniţială de documente a fost realizată cu sprijinul Delegaţiei Wallonie-Bruxelles la Bucureşti, Organizaţiei Internaţionale a Francofoniei, Ambasadei Elveţiei la Bucureşti şi al Centrului de Studii Literare Belgiene de Limbă Franceză de la Facultatea de Litere a Universităţii „Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca.

 

Donaţia de carte intrată în bibliotecă la Colţul Francofon

 

 

 


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/session) in Unknown on line 0