Ultima actualizare: 27-11-2022

 

 

    

Noutăţi luna august 2014

Atelier de planificare strategică 

In perioada 19-20 august 2014 a fost organizat atelierul de lucru în cadrul procesului de elaborare a strategiei de dezvoltare a sistemului de biblioteci publice din judeţul Cluj.

Agenda evenimentului   

 

Întâlnire cu consultantul de afaceri Aldous Mina

Afiş Joi, 14 august 2014, începând cu ora 18.00, la American Corner Cluj-Napoca din cadrul Bibliotecii Judeţene "Octavian Goga" Cluj (Cluj-Napoca, Calea Dorobanţilor 104, etajul 5 vest) a avut loc o întâlnire cu consultantul de afaceri Aldous Mina, autorul cărţii "Faceconomics. Like It!: Face the New World Market". Informaţii referitoare la Aldous Mina puteţi afla la: http://en.wikipedia.org/wiki/User:Faceconomics.

 

Programul întâlnirii a inclus o prezentare scurtă a conceptului "Faceconomics", lecturarea unui fragment din cartea "Faceconomics. Like It!: Face the New World Market" şi o sesiune de întrebări şi răspunsuri pe tema utilizării reţelelor sociale în strategia de piaţă a companiilor.

 

"Lectură în parc"

small_afis lectura in parc.jpg Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga" Cluj a organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca programul "Lectură în parc".

 

Serviciul Biblioteca Mobilă, prin Bibliobusul bibliotecii, s-a deplasat în fiecare zi de miercuri a lunii august 2014, între orele 10.00 şi 15.00, în Parcul Central "Simion Bărnuţiu", unde a fost amenajată o zonă de lectură în aer liber.

 

Persoanele de toate vârstele au putut consulta cărţi şi reviste, iar pentru copii s-au organizat lecturi în grup, ateliere de creaţie şi desen sub îndrumarea bibliotecarilor.


 

Vacanţa la bibliotecă!

În perioada 7 iulie - 1 septembrie 2014, Secţia pentru copii şi filialele de cartier a organizat programe de vacanţă pentru copiii de toate vârstele.

Secţia pentru copii

 small_Sectia Copii Program vacanta.jpg

 

 

 

 

 

 

 Filiala "Traian Brad"

small_Program de vacanta Manastur - jpeg.JPG small_Program de vacanta - limbi straine.JPG

 

 

 

 

 

 

small_Program vacanta Zorilor.JPG Filiala Zorilor

 

 

 

 

 

 

small_Afis program vacanta Filiala Kogalniceanu.jpg Filiala Kogălniceanu

 

 

 

 

 

 

BiblioVacanţa - Program de vacanţă pentru tineri

small_afis program de vacanta adolescenti.JPG Secţia pentru Adolescenţi Cluj a invitat tinerii cu vârsta între 14 şi 25 de ani la activităţile din cadrul Programului BiblioVacanţa.

 

Participarea a fost gratuită!