Ultima actualizare: 30-06-2022

 

 

    

Noutăţi august 2016

25 de ani ai Bibliotecii „Transilvania" Chişinău

Biblioteca Municipală „Bogdan Petriceicu Hasdeu" în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga" Cluj a organizat la Chişinău, în perioada 28-31 august 2016, o serie de evenimente dedicate aniversării a 25 de ani de la inaugurarea primei biblioteci de carte românească la Chişinău, Biblioteca TRANSILVANIA.

Programul activităţilor

 

Program de vacanță la Secția pentru copii

small_Program vacanta 2016.jpg.jpg

 


Secția pentru copii din sediul central al bibliotecii, Calea Dorobanților nr. 104, a organizat în perioada 11 iulie - 2 septembrie 2016 un program de vacanţă cu activităţi gratuite conform orarului din afiş.

 

 

 

Program de vacanţă pentru copii şi tineri la American Corner

small_program vacanta_AC.jpg

American Corner, situat în sediul central al bibliotecii, etajul 5, vest, a organizat în perioada 25 iulie-2 septembrie 2016 un program de vacanţă cu activităţi gratuite conform orarului din afiş.

 

 

 

BiblioVacanţa pentru tineri

small_afis BiblioVacanta 2.jpg.jpg Secţia pentru adolescenţi situată în sediul central al bibliotecii, a organizat în perioada 4 iulie - 26 august 2016 un program de vacanţă gratuit pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 14 şi 25 de ani.

 

 

 

 

 

Program de vacanţă la Filiala "Traian Brad"

small_program_de_vacanta_16_august2_septembrie_2016_pentru_web.jpgFiliala "Traian Brad" a bibliotecii, situată în cartierul Mănăștur, str. Izlazului nr. 18,  a organizat în perioada 16 august - 2 septembrie 2016 un program de vacanţă cu activităţi gratuite conform orarului din afiş.

 

 

 

 

 Program de vacanţă la Filiala Kogălniceanu

small_program vacanta koglniceanu.jpg

 

Filiala Kogălniceanu a bibliotecii a organizat în perioada 1 iulie - 31 august 2016 un program de vacanţă cu activităţi gratuite conform orarului din afiş.

 

 

 

Zilele filmului la Filiala Kogălniceanu

small_Filme august 2016 Kogalniceanu.jpg

În fiecare marţi şi vineri din luna august i-am invitat pe copii la vizionări de filme artistice şi documentare din colecţiile bibliotecii, în cadrul programului de vacanţă, iar pe adulţi i-am invitat în primele trei zile de joi ale lunii la seri cu filme artistice, conform programului alăturat.