Ultima actualizare: 30-06-2022

 

 

    

Noutăţi februarie 2014

Cenaclul literar 

small_Cenaclu.jpg Cenaclul literar "Traian Brad" s-a întrunit în data de 25 februarie 2014, grupa mică de la ora 16.00, iar grupa mare de la ora 17.00.

 

 

 

Cerc de origami

Cercul de origami s-a întâlnit în data de 27 februarie 2014, de la ora 16.00.

CraftZone - Atelier de quilling

small_afis Craftzone quilling.jpg Secţia pentru Adolescenţi a Bibliotecii Judeţene „Octavian Goga" Cluj a organizat marţi, 18 februarie 2014, de la ora 16 la 18, atelierul de lucru manual CraftZone. Atelierul de quilling se adresează tuturor tinerilor cu vârsta între 14 şi 25 de ani care vor să deprindă arta spiralării hârtiei.

Participarea este gratuită. Activităţile se desfăşoară la Secţia pentru Adolescenţi a bibliotecii, Calea Dorobanţilor nr. 104, etaj 4.

 

Mai multe detalii la:

Secţia pentru Adolescenţi

http://www.bjc.ro/paginaadolescentilor/index.php/ro/sectia-adolescenti

Pagina de Facebook Secţia pentru adolescenţi 

La bibliotecă de Dragobete!

small_DRAGOBETE.jpg Luni, 24 februarie 2014, ora 12,30 a avut loc un concert de muzică tradiţională. 

 

Interpreţi: Amalia Crişan, Daniela Petrean, Bianca Gabor, Alina Comanici

Clasa Prof. dr. Florina Matei

Liceul de muzică "Sigismund Toduţă"

 

 

Karaoke Night

Secţia pentru Adolescenţi a Bibliotecii Judeţene "Octavian Goga" Cluj a organizat vineri, 21 februarie 2014, de la ora 17  Karaoke Night.

Expoziţie de fotografie

small_Afis absolvire pt site.jpg

 Glamour

Miercuri, 5 februarie 2014, la ora 18 a avut loc festivitatea şi vernisajul expoziţiei de absolvire a cursanţilor Şcolii de fotografie ArtImage Cluj-Napoca, seria 20.

 


Secţia de Artă vă invită la film!

 small_Afis film ian 2014.jpgVizionări de filme - în fiecare marţi, ora 17.00.

 

Documentare, drame şi filme de dragoste, SF şi aventură, filme premiate şi ecranizări celebre din cinemateca universală vor fi selectate pentru cinefilii de toate gusturile.

 

 

În afişul alăturat găsiţi programul filmelor pe luna ianuarie 2014.

 

Atelier de quilling

small_afis quilling februarie 2014.JPG Copiii îndemânatici, creativi și pasionați de tehnica spiralării hârtiei au fost invitați marți, 4 februarie 2014, ora 16.00, la Secţia pentru copii din sediul central al Bibliotecii Judeţene „Octavian Goga" Cluj unde s-a desfășurat o nouă  întâlnire în cadrul  Atelierului de quilling.

 

 

Ghiduşel cel isteţel - program de învăţare prin joc

small_Afis_Ghidusel cel istetel.jpg Toţi copiii din ciclul primar de învăţământ, curioşi şi jucăuşi au fost aşteptaţi miercuri, 5 februarie 2014, ora 16.00, la Secţia pentru Copii din sediul central al Bibliotecii Judeţene „Octavian Goga" Cluj, la o nouă întâlnire cu  Ghiduşel cel isteţel!

 

Program special de sesiune

Programul sălilor de lectură de la sediul central al bibliotecii (parter, etajul 1, 2 şi 3 şi Secţia pentru adolescenţi), Calea Dorobanților nr. 104, a fost prelungit sâmbăta între orele 9-17 şi în 1 şi 8 februarie 2014

 

Foto Junior 2014 - Curs de iniţiere în fotografia digitală          

small_afis fofo junior.jpg Începând cu luna februarie 2014, la Biblioteca Judeţeană "Octavian Goga" Cluj se organizează cursul de iniţiere în fotografia digitală, Foto Junior 2014. Cursul este organizat în serii, cu o durată de 6 săptămâni, pentru două categorii de vârstă: 13-15 ani şi 16-18 ani şi este susţinut de specialişti din cadrul Asociaţiei ArtImage Cluj-Napoca. În cadrul cursului, pe lângă prezentări şi seminarii interactive, se vor desfăşura şi activităţi practice pe teren, precum şi ateliere de lucru.

 

Prima serie a cursului va începe în 17 februarie 2014, la Secţia pentru Adolescenţi a Bibliotecii Judeţene "Octavian Goga" Cluj, Calea Dorobanţilor nr.104, etajul IV. Înscrierile se fac începând cu 15 ianuarie. Taxa de curs este de 150 lei şi se achită la semnarea Fişei de înscriere la curs.

Informaţii şi înscrieri: Secţia pentru Adolescenţi, adolescent@bjc.ro, tel. 0756080691

Informaţii despre conţinutul cursului şi suportul tehnic: artimage_cj@yahoo.com


Program de orientare profesională pentru elevi de liceu

small_poster-4.jpgBiblioteca Județeană "Octavian Goga" Cluj împreună cu Biblionet și TechSoup România, cu sprijinul Microsoft România, anunță continuarea înscrierilor în programul de orientare profesională pentru elevii de liceu din Cluj-Napoca. 

Programul îmbină evenimente locale organizate în biblioteci publice cu sesiuni de mentorat online și seminarii online publice - totul cu scopul de a oferi elevilor de liceu informații actuale despre piața muncii și care sunt abilitățile și cunoștințele necesare în acest mediu dinamic. 

Înscrierea are loc pe www.openingopportunities.ro.

Locurile sunt limitate!

Informaţii utile găsiţi pe www.facebook.com/OpeningOpportunities


 

Mai multe detalii la:

Secţia pentru Adolescenţi

www.bjc.ro/paginaadolescentilor/index.php/ro/

Facebook  Secţia pentru adolescenţi