Ultima actualizare: 30-06-2022

 

 

    

Noutăți februarie 2021

Expoziție de fotografie

small_afis_1_febr_2021.jpg Anul 2021 este an aniversar, 15 ani de existență a Asociației ArtImage Cluj-Napoca, 15 ani de parteneriat cultural cu Biblioteca Județeană "Octavian Goga"Cluj. Amintirile... aniversare au fost descrise între 1-17 februarie 2021 printr-o expoziție inedită prezentată în foaierul Bibliotecii.

 

Club online de limba engleză, pentru adulți

small_club_online_de_lb_engleza_pt_aduli_web.jpg Cu ajutorul voluntarilor săi, Biblioteca a organizat un club online de limba engleză pentru adulți, nivel începător. Clubul s-a desfășurat săptămânal, durata unei ședințe fiind de o oră și jumătate, în total 17 ședințe. Clubul s-a derulat online, pe platforma Google Meet, în perioada noiembrie 2020-februarie 2021.


Lansare de carte

small_afis_cojocaru_vladoiu_2021.jpg Editura Ecou și Biblioteca Județeană „Octavian Goga" v-a invitat la lansarea volumelor Iubiri, revoluții și alte libertăți, autor Eugen Cojocaru și Eu sunt băiatul cu părul albastru, autoare Corina Vlădoiu.

Evenimentul a avut loc joi, 25 februarie 2021, ora 17.00 la sediul central al bibliotecii.

A prezentat: Alice Valeria Micu, Iulia Ghidiu, Adrian Țion și Eugen Cojocaru.

 

Club de bricolaj pentru adulți

small_club_de_bricolaj_pt_adulti_2021.jpg Dacă vă plac lucrurile frumoase, realizate manual, dacă sunteți creativ sau pur și simplu doriți să socializați cu alte persoane de aceeași vârstă, vă invităm să participați la activitățile Clubului de bricolaj pentru adulți.

În cadrul activității din 18 februarie 2021, de la ora 18.00, în sala de curs de la etajul 3 (Calea Dorobanților nr. 104) am realizat mărțișoare.

Persoanele interesate s-au putut înscrie la telefon 0264 430434, la Secția împrumut pentru adulți sau online, prin completarea formularului de înscriere.


Ziua Brâncuși la bibliotecă

small_afisbrancusi1_2021.jpg Cu ocazia sărbătorii naționale „Ziua Brâncuși", Primăria municipiului Cluj-Napoca a organizat în colaborare cu Biblioteca Județeană o conferință susținută de prof. univ. dr. Mircea Popa și o expoziție de carte despre marele sculptor român.


Evenimentul a avut loc vineri, 19 februarie 2021, ora 12.00, în foaierul sediului central al bibliotecii.

 

Ziua Internaţională a Cititului Împreună: 10 februarie 2021

small_zici_2021_afis.png Biblioteca Județeană „Octavian Goga" s-a alăturat și în acest an inițiativei grupului Citim Împreună România și organizează, sub genericul „ZICI cu lipici: legați prin cititul împreună", activități dedicate Zilei Internaționale a Cititului Împreună.

Sărbătorită anual de către Lit World (www.litworld.org), Ziua Internațională a Cititului Împreună este un eveniment la care participă milioane de oameni din întreaga lume. Evenimentul coordonat la nivel național de grupul Citim Împreună România este la a V-a ediție în ţară.