Ultima actualizare: 30-06-2022

 

 

    

Noutăţi luna iulie 2014

Lansare proiect 

Biblioteca Judeţeană "Octavian Goga" Cluj, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj și Fundaţia Progress a anunţat organizarea conferinţei de presă privind lansarea proiectului Al treilea spaţiu al cetăţeniei active, eveniment ce a avut loc Joi, 24 Iulie, ora 10:30, în Sala Auditorium a Bibliotecii Metropolitane (București, Str. Tache Ionescu, nr. 4, sector 1).

Comunicat de presă

Club de lectură în limba engleză pentru începători - Reading Club

 

American Corner Cluj-Napoca din cadrul Bibliotecii Judeţene „Octavian Goga" Cluj invită elevii de gimnaziu şi de liceu să participe la „Reading Club", club de lectură în limba engleză pentru începători. Aceştia îşi vor îmbunătăţi cunoştinţele de limba engleză prin lectură şi traducere a unor texte literare sau cărţi din colecţia American Corner Cluj-Napoca, sub coordonarea sub coordonarea doamnei profesoare de limba engleză Paula Măhălean. Participarea la întâlnirile periodice ale clubului este gratuită!

 

Înscrierile pentru participare la „Reading Club" se fac prin trimiterea unui mesaj la adresa de e-mail americancorner@bjc.ro până în data de 28 iulie 2014, cu specificarea numelui şi a prenumelui elevului pentru care se face înscrierea, a clasei, a şcolii/liceului, a adresei de e-mail şi/sau a numărului de telefon. Atenţie: locurile sunt limitate!

 

Clubul lecturii de vacanţă

small_afis club lecturii 2014.jpg Secţia pentru copii a organizat în perioada 28 iulie - 1 august 2014 Clubul lecturii de vacanţă cu tema „Bunele maniere pentru copii online şi offline".


Clubul s-a adresat copiilor cu vârsta între 10 şi 14 ani.

Lansare de carte

small_afis_ana_hutanu.jpg Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga" Cluj a organizat joi, 24 iulie 2014, ora 18.00 lansarea volumelor „Murături ca la mama acasă" şi „Dezlegare la peşte, reţete vechi şi noi" autor Ana Huţanu, apărute la Editura Ecou Transilvan în anul 2014.

Activitatea a avut loc la Filiala "Traian Brad, str. Izlazului nr.18.

Atelier de arte

small_imagineAfisDeCreatie2014F.jpg În perioada 14-18 iulie, în fiecare zi, între 12 si 13.30 a avut loc un Atelier de arte (tehnici de lucru cu hârtia) susţinut de Valentina Dumitrache. Activitatea a avut loc la Biblioteca Judeţeană "Octavian Goga", Filiala "Traian Brad", secţia pentru copii.

Atelierul a fost gratuit şi s-a adresat copiilor între 6 şi 11 ani.