Ultima actualizare: 30-06-2022

 

 

    

Noutăţi luna iunie 2014

Atelier de confecţionat bijuterii

small_afis atelier bijuterii 25 06 14.jpg Secţia pentru Adolescenţi a Bibliotecii Judeţene „Octavian Goga" Cluj împreună cu Asociaţia „Prietenii Bibliotecii Judeţene Cluj" organizează Atelierul de confecţionat bijuterii destinat adolescenţilor şi tinerilor (14-25 ani).

Participarea la atelier se face pe baza unei înscrieri prealabile, prin telefon sau e-mail.

Participarea este gratuită, iar locurile sunt limitate!

Mai multe informaţii şi înscrieri la:

Secţia pentru Adolescenţi a bibliotecii (Calea Dorobanţilor nr. 104, etaj 4, tel. 0756 080691, adolescent@bjc.ro).

Lansare de carte

small_Coperta carte - De vorba cu copilaria.jpg Filiala "Traian Brad", secţia pentru copii, a organizat joi, 19 iunie 2014, ora 10,00, lansarea volumului de poezii "De vorbă cu copilăria". Volumul cuprinde cele mai frumoase creaţii ale copiilor claselor a III-a de la Şcoala "Liviu Rebreanu" şi Şcoala "Gh. Şincai" Floreşti, îndrumaţi de d-nele institutoare Ana-Maria Barboş şi Daciana Andreica.
Invitat, scriitorul Victor Măruţoiu.

Expoziţie de fotografie

small_Afis Cluj Colectia AAFR.jpg

 Marţi, 17 iunie 2014 la ora 18 a fost prezentată în Foaierul Bibliotecii Judeţene "Octavian Goga" Cluj "Colecția de fotografii a Asociației Artiştilor Fotografi din România/ AAFR/".

Expoziţia poate fi vizitată până în 30 iunie 2014.

ENGLISH CONVERSATION CLUB - Club de conversaţie în limba engleză

American Corner Cluj-Napoca din cadrul Bibliotecii Judeţene "Octavian Goga" Cluj anunţă deschiderea unui club de conversaţie destinat adulţilor care doresc să înveţe limba engleză. În cadrul întâlnirilor clubului, ce va fi coordonat de un voluntar, persoanele peste 40 de ani care cunosc puţin sau deloc limba engleză vor avea ocazia să acumuleze cunoştinţe de bază sau să îşi dezvolte cunoştinţele de limba engleză prin intermediul conversaţiei pe diverse teme.

Înscrierile s-au făcut în perioada 1-31 mai 2014, la adresa de e-mail americancorner@bjc.ro . Locurile au fost limitate!

"De la copii pentru copii - 1000 de jucării!"

small_Afis Colectare jucarii.jpg Biblioteca Judeţeană "Octavian Goga" s-alăturat programului de colectare de jucării pentru copiii săraci din zonele rurale, lansat de Fundaţia "Mereu aproape".


Pe tot parcursul lunii iunie, la sediul central al bibliotecii şi la filialele de cartier se colectează jucării, jocuri şi cărţi pentru copii.

 

Expoziţie de fotografie

Afiş Joi, 5 iunie 2014, începând cu orele 18.00 în Foaierul Bibliotecii Judeţene "Octavian Goga"Cluj a avut loc festivitatea de absolvire a seriei 21, Şcoala de fotografie ArtImage Cluj-Napoca însoţită de vernisajul expoziţiei Un trecător... realizată de cei 30 de absolvenţi.

Cu acelaşi prilej publicul a avut posibilitatea să jurizeze lucrările acordând trei premii speciale.

 

Atelier pentru părinţi

Afiş Secţia pentru copii a Bibliotecii Judeţene „Octavian Goga" a organizat marţi, 3 iunie 2014, ora 18.00 un atelier pentru părinţi cu tema „Cum dezvoltăm o relaţie pozitivă cu copilul nostru".

Invitat, psiholog clinician psihoterapeut Anca Bălaj, de la Centrul de Evaluare şi Intervenţie pentru Copii şi Adolescenţi.

Expoziţie de fotografie

Afiş Joi 5 iunie 2014, începând cu orele 18.00 în Foaierul Bibliotecii Judeţene "Octavian Goga"Cluj a avut loc festivitatea de absolvire a seriei 21, Şcoala de fotografie ArtImage Cluj-Napoca însoţită de vernisajul expoziţiei Un trecător... realizată de cei 30 de absolvenţi.

Cu acelaşi prilej publicul a jurizat lucrările acordând trei premii speciale.

Atelier de quilling

small_afis quiilling lunar.JPG Copiii îndemânatici, creativi şi pasionaţi de tehnica spiralării hârtiei au fost invitaţi marţi, 3 iunie 2014, ora 16.00, la Secţia pentru copii din sediul central al Bibliotecii Judeţene „Octavian Goga" Cluj unde s-a desfăşurat o nouă  întâlnire în cadrul  Atelierului de quilling.

 


Ghiduşel cel isteţel - program de învăţare prin joc

small_Afis_Ghidusel cel istetel.jpg Toţi copiii din ciclul primar de învăţământ, curioşi şi jucăuşi au fost aşteptaţi miercuri, 4 iunie 2014, ora 16.00, la Secţia pentru Copii din sediul central al Bibliotecii Judeţene „Octavian Goga" Cluj, la o nouă întâlnire cu  Ghiduşel cel isteţel!

 

Concursul de desene Eroii Cărţilor Citite

small_afisEroii cartilor.jpg

Biblioteca Judeţeană "Octavian Goga" a organizat vernisajul expoziţiei şi festivitatea de premiere a concursului de desene Eroii cărţilor citite, ediţia XLIII.

Evenimentul a avut loc  luni, 2 iunie, ora 13.00, la Sediul central (Calea Dorobanţilor Nr. 104).

 Lista premianţilor