Ultima actualizare: 30-06-2022

 

 

    

Noutăți iunie 2020

Anunț

Începând de luni, 29 iunie a.c., sediul central al Bibliotecii Județene „Octavian Goga" a revenit la programul normal de funcționare pentru public, 8:00-20:00.

Accesul în sălile de lectură pentru studiu

Începând de azi, 22 iunie, s-au redeschis:

Vă rugăm să respectați măsurile de distanțare socială! 

 

Concursul de desene „Eroii Cărților Citite", ediția a XLIX-a

Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga" Cluj a organizat cea de-a XLIX-a ediţie a Concursului de desene Eroii Cărților Citite". Concursul se organizează anual, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului și îi invită pe preşcolarii şi elevii până în clasa a VIII-a din judeţul Cluj să ilustreze prin desen sau pictură eroii preferați din cărțile citite. Ediția din acest an s-a desfășurat exclusiv în mediul on-line, iar expoziţia cu lucrările câștigătoare poate fi vizualizată pe Blogul copiilor „Între noi, copiii..." https://copiibjc.bjc.ro/.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să consultați Regulamentul concursului.

Lista premianților

SĂPTĂMÂNA COPILĂRIEI la Biblioteca Județeană „Octavian Goga"

small_afis_saptamana_copilariei_2020.png Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga" a organizat, sub genericul „Săptămâna Copilăriei", activități pentru copii, pe parcursul săptămânii 1-5 iunie 2020.

 

Începând din anul 1972, cu ocazia Zilei Copilului, biblioteca organizează Concursul de desene „Eroii Cărților Citite". Ediția a XLIX-a s-a desfășurat în mediul on-line, urmând ca în 1 iunie să fie anunțați câștigătorii pe pagina web a bibliotecii www.bjc.ro, pe Blogul copiilor „Între noi, copiii..." https://copiibjc.bjc.ro/ și pe pagina de facebook a bibliotecii https://www.facebook.com/bibliotecacluj/. Expoziţia cu lucrările câștigătoare s-a organizat exclusiv on-line, pe Blogul copiilor, și a putut fi vizualizată începând cu data de 2 iunie.

 

Pe parcursul întregii săptămâni, copiii de toate vârstele au fost invitați la activitățile din mediul on-line organizate de secțiile și filialele bibliotecii: lecturi de povești în limbile română, maghiară și engleză, concursuri, recomandări de lectură, jocuri. Programul complet este disponibil aici .

 

La mulți ani tuturor copiilor!

Clubul lecturii de vacanță 2020

small_afis_clubul_lecturii_de_vacanta_2020.jpg Biblioteca județeană a invitat copiii cu vârsta cuprinsă între 10-14 ani la Clubul lecturii de vacanță cu tema „Micul Prinț și Universul lui". Ediția din acest an a fost dedicată sărbătoririi a 120 de ani de la nașterea scriitorului francez Antoine de Saint-Exupéry (29.06.1900-31.07.1944).

Activitățile au avut loc zilnic, în perioada 22-26 iunie, între orele 11.00-12.00, on-line pe platforma ZOOM.