Ultima actualizare: 30-06-2022

 

 

    

Noutăți iunie 2021

Expoziție de fotografie

small_afis_net_2206.jpg V-am invitat la o expoziție de fotografie cu genericul Copilul. Vernisajul a avut loc în data de 22 iunie 2021, la ora 18,00 în Foaierul Bibliotecii Judetene "Octavian Goga" Cluj.


Tot atunci s-a lansat și albumul de fotografii în versuri Povești de aburit "copiii", autor Mircea Albu.

Program special de sesiune

Sălile de lectură de la sediul central al bibliotecii au avut program special sâmbăta de la 9:00 la 17:00, în perioada 5 iunie - 3 iulie 2021 cu respectarea normelor legislative sanitare în vigoare.

Numărul de locuri a fost limitat!

Biblioteca Județeană ”Octavian Goga” - 100 de ani

small_afis_program_web.jpg Biblioteca Județeană „Octavian Goga" a organizat vineri, 18 iunie 2021, începând cu ora 16:00 la Centrul de Cultură Urbană Casino, al doilea eveniment dedicat centenarului.

Comunicat de presă"Mihai Eminescu - Poet Național. In memoriam"

small_eminescu_15_06.jpg Primăria Municipiului Cluj-Napoca în colaborare cu Biblioteca Județeană "Octavian Goga" Cluj a organizat în data de 15 iunie 2021 un eveniment dedicat poetului Mihai Eminescu în foaierul bibliotecii.

Poeți clujeni au susținut la ora 11.00 un recital liric.

„Cele 40 de legi ale iubirii" la Clubul de lectură „Vocea cititorului" @BJC

small_clubul_de_lectura_vocea_cititoului.jpg Împreună cu partenerii noștri de la Cărțile pe Față te invităm la o nouă ediție a Clubului de lectură Vocea cititorului. Vom citi fragmente din „Cele patruzeci de legi ale iubirii" de Elif Shafak.
Cei care doresc să participe se pot înscrie aici .
Întâlnirea va avea loc la sediul central al bibliotecii, Calea Dorobanților nr. 104, la Secția de artă, situată la etajul 5 est.


Vă așteptăm!

 

Club de bricolaj pentru adulți

small_club_de_bricolaj_pt_adulti_10_06_21_web.jpg Dacă vă plac lucrurile frumoase, realizate manual, dacă sunteți creativ sau pur și simplu doriți să socializați cu alte persoane de aceeași vârstă, vă invităm să participați la activitățile Clubului de bricolaj pentru adulți.

În cadrul următoarei activități a clubului vom realiza diverse tipuri de flori din hârtie floristică, cu care vă puteți înfrumuseța casa sau pe care le puteți dărui celor dragi. V-am așteptat joi, 10 iunie 2021, de la ora 17.00, în sala de curs de la etajul 3 centru (Calea Dorobanților nr. 104).

Săptămâna copilăriei, ediția a II-a

small_afi_sptmna_copilriei_2021.png Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga" a organizat, sub genericul „Săptămâna Copilăriei", activități pentru copii, pe parcursul săptămânii 31 mai-4 iunie 2021. Evenimentele centrale ale celei de-a II-a ediții au fost:

Pe parcursul întregii săptămâni, copiii de toate vârstele au fost invitați la activitățile ce s-au desfășurat atât în mediul on-line, cât și la bibliotecă: lecturi de povești în limbile română, maghiară și engleză, experimente, recomandări de lectură, jocuri. Programul complet este disponibil aici .

La mulți ani copiilor de pretutindeni!