De la Memorie şi cunoaştere locală

(Diferenţa dintre versiuni)
Salt la: Navigare, căutare
Versiunea de la data 17 decembrie 2010 11:21 (modifică)
Ica (Talk | contribuţii)

← Diferenţa anterioară
Versiunea de la data 14 ianuarie 2011 11:03 (modifică) (anulează)
Geta (Talk | contribuţii)

Diferenţa următoare →
Linia 5: Linia 5:
În Capitolul 1 autorul vorbeşte despre ''Clujul copilăriei sale''. Capitolele 2-8 sunt dedicate amintirilor din perioada când era elev la Liceul Greco-Catolic „Inocenţiu Micu Clain”, dar şi din perioada vacanţelor. În Capitolul 1 autorul vorbeşte despre ''Clujul copilăriei sale''. Capitolele 2-8 sunt dedicate amintirilor din perioada când era elev la Liceul Greco-Catolic „Inocenţiu Micu Clain”, dar şi din perioada vacanţelor.
-În Capitolele 9-10 autorul rememorează momente din perioada cât a fost student la Facultatea de Chimie din Cluj, iar în Capitolul 12, momemte din perioada cât a fost angajat la Fabrica de porţelan „Iris” şi vorbeşte despre locurile din Cluj care i-au fost dragi în tinereţe. +În Capitolele 9-10 autorul rememorează momente din perioada cât a fost student la Facultatea de Chimie din Cluj, iar în Capitolul 12, momente din perioada cât a fost angajat la Fabrica de porţelan „Iris” şi vorbeşte despre locurile din Cluj care i-au fost dragi în tinereţe.
Cartea se încheie cu câteva pagini cu fotografii din arhiva personală. Cartea se încheie cu câteva pagini cu fotografii din arhiva personală.

Versiunea de la data 14 ianuarie 2011 11:03

Eu, eu şi ... Ceilalţi în Clujul de odinioară/Cornel Fărăianu. – Cluj-Napoca: Mega, 2007. – 134 p. + foto. ISBN 978-973-7867-92-6

Precedată de un Cuvânt înainte semnat de Constantin Cubleşan, cartea este structurată în 12 capitole.

În Capitolul 1 autorul vorbeşte despre Clujul copilăriei sale. Capitolele 2-8 sunt dedicate amintirilor din perioada când era elev la Liceul Greco-Catolic „Inocenţiu Micu Clain”, dar şi din perioada vacanţelor.

În Capitolele 9-10 autorul rememorează momente din perioada cât a fost student la Facultatea de Chimie din Cluj, iar în Capitolul 12, momente din perioada cât a fost angajat la Fabrica de porţelan „Iris” şi vorbeşte despre locurile din Cluj care i-au fost dragi în tinereţe.

Cartea se încheie cu câteva pagini cu fotografii din arhiva personală.