De la Memorie şi cunoaştere locală

(Diferenţa dintre versiuni)
Salt la: Navigare, căutare
Versiunea de la data 3 august 2011 09:26 (modifică)
Ica (Talk | contribuţii)
(Pagină nouă: '''Omagiu lui Ioan Lupaş la împlinirea vârstei de 60 de ani : august 1940'''. – Bucureşti : [s.n.], 1943, 926 p. Volumul a apărut ca un omagiu adus profesorului '''Ioan Lupaş...)
← Diferenţa anterioară
Versiunea curentă (9 august 2011 09:15) (modifică) (anulează)
Ica (Talk | contribuţii)

 
(14 intermediate revisions not shown.)
Linia 1: Linia 1:
 +[[Imagine:Omagiu lui Ioan Lupas_coperta.jpg|thumb|100px|left|]]
'''Omagiu lui Ioan Lupaş la împlinirea vârstei de 60 de ani : august 1940'''. – Bucureşti : [s.n.], 1943, 926 p. '''Omagiu lui Ioan Lupaş la împlinirea vârstei de 60 de ani : august 1940'''. – Bucureşti : [s.n.], 1943, 926 p.
 +[[Imagine:Foto cu text_crop adj.jpg|thumb|100px|right|Întâia serie de doctori ai «Institutului de Istorie Naţională» din Cluj]]
-Volumul a apărut ca un omagiu adus profesorului '''Ioan Lupaş''' la împlinirea vârstei de 60 de ani. Alături de studiile şi articolele omagiale care constituie partea cea mai consistentă a volumului, acesta mai cuprinde o biografie (''Ioan Lupaş. Note biografice'') şi o ''Bibliografie a operei lui Ioan Lupaş'', semnate de Ioachim Crăciun. Bibliografia este structurată astfel: I. Periodice conduse de Prof. Ioan Lupaş, II. Studii şi articole, III. Recenzii şi dări de seamă, IV. Addenda. În cadrul fiecărei secvenţe se respectă criteriul cronologic de prezentare a informaţiei. Bibliografia este însoţită de o Listă a periodicelor amintite în bibliografie la care a colaborat profesorul I. Lupaş.+Volumul a apărut ca un omagiu adus profesorului '''Ioan Lupaş''' la împlinirea vârstei de 60 de ani. Alături de studiile şi articolele omagiale care constituie partea cea mai consistentă a volumului, acesta mai cuprinde o biografie (''Ioan Lupaş. Note biografice'') şi o ''Bibliografie a operei lui Ioan Lupaş'', semnate de Ioachim Crăciun.
 + 
 +Bibliografia este structurată astfel: I. ''Periodice conduse de Prof. Ioan Lupaş'', II. ''Studii şi articole'', III. ''Recenzii şi dări de seamă'', IV. ''Addenda''. În cadrul fiecărei secvenţe se respectă criteriul cronologic de prezentare a informaţiei. Bibliografia este însoţită de o ''Listă a periodicelor amintite în bibliografie la care a colaborat profesorul I. Lupaş''.
 + 
 +<br>
 +[[Categorie:Cluj]]
 +[[Categorie:Bibliografii]]

Versiunea curentă

Omagiu lui Ioan Lupaş la împlinirea vârstei de 60 de ani : august 1940. – Bucureşti : [s.n.], 1943, 926 p.

Întâia serie de doctori ai «Institutului de Istorie Naţională» din Cluj
Întâia serie de doctori ai «Institutului de Istorie Naţională» din Cluj

Volumul a apărut ca un omagiu adus profesorului Ioan Lupaş la împlinirea vârstei de 60 de ani. Alături de studiile şi articolele omagiale care constituie partea cea mai consistentă a volumului, acesta mai cuprinde o biografie (Ioan Lupaş. Note biografice) şi o Bibliografie a operei lui Ioan Lupaş, semnate de Ioachim Crăciun.

Bibliografia este structurată astfel: I. Periodice conduse de Prof. Ioan Lupaş, II. Studii şi articole, III. Recenzii şi dări de seamă, IV. Addenda. În cadrul fiecărei secvenţe se respectă criteriul cronologic de prezentare a informaţiei. Bibliografia este însoţită de o Listă a periodicelor amintite în bibliografie la care a colaborat profesorul I. Lupaş.