De la Memorie şi cunoaştere locală

(Diferenţa dintre versiuni)
Salt la: Navigare, căutare
Versiunea de la data 8 septembrie 2015 09:47 (modifică)
Ica (Talk | contribuţii)
(Pagină nouă: '''Regulamentul Facultăţii de Litere şi Filosofie din Cluj'''/''Ministerul Instrucţiunii'', - Cluj : Tipografia ,,Grafica”, S.A., 1927, 35 p. Ghidul cuprinde Regulamentul Facul...)
← Diferenţa anterioară
Versiunea de la data 8 septembrie 2015 09:59 (modifică) (anulează)
Ica (Talk | contribuţii)

Diferenţa următoare →
Linia 1: Linia 1:
-'''Regulamentul Facultăţii de Litere şi Filosofie din Cluj'''/''Ministerul Instrucţiunii'', - Cluj : Tipografia ,,Grafica”, S.A., 1927, 35 p.+'''Regulamentul Facultăţii de Litere şi Filosofie din Cluj'''/''Ministerul Instrucţiunii'', - Cluj : Tipografia „Grafica”, S.A., 1927, 35 p.
-Ghidul cuprinde Regulamentul Facultăţii de Litere şi Filosofie din Cluj, din anul 1927. Este structurat pe 6 ,,titluri” . Primul cuprinde prezentarea celor 26 de catedre ale Facultăţii. La titlul II sunt descrise durata şi intinderea cursurilor. În continuare sunt furnizate informaţii despre diplomele care se pot obţine la finalul cursurilor: diploma de licenţă şi diploma de doctorat. +Ghidul cuprinde Regulamentul Facultăţii de Litere şi Filosofie din Cluj, din anul 1927. Este structurat pe 6 „titluri” . Primul cuprinde prezentarea celor 26 de catedre ale Facultăţii. La titlul II sunt descrise durata şi intinderea cursurilor. În continuare sunt furnizate informaţii despre diplomele care se pot obţine la finalul cursurilor: diploma de licenţă şi diploma de doctorat.
-Se oferă detalii despre examenele ce trebuiesc susţinute pentru obţinerea diplomelor şi despre durata studiilor pentru fiecare specializare în parte. In titlul al IV –lea sunt prezentate regulile de înscriere la facultate, precum şi reguli legate de frecventarea cursurilor şi de lucrările practice de seminar. Titlul al V-lea cuprinde regulile referitoare la echivalarea studiilor din străinătate cu cele din ţară. În final, sunt prezentate taxele de examene şi de echivalare. +Se oferă detalii despre examenele ce trebuiesc susţinute pentru obţinerea diplomelor şi despre durata studiilor pentru fiecare specializare în parte. În titlul al IV –lea sunt prezentate regulile de înscriere la facultate, precum şi reguli legate de frecventarea cursurilor şi de lucrările practice de seminar. Titlul al V-lea cuprinde regulile referitoare la echivalarea studiilor din străinătate cu cele din ţară. În final, sunt prezentate taxele de examene şi de echivalare.
<br> <br>
[[Categorie:Cluj]] [[Categorie:Cluj]]
[[Categorie:Bibliografii]] [[Categorie:Bibliografii]]

Versiunea de la data 8 septembrie 2015 09:59

Regulamentul Facultăţii de Litere şi Filosofie din Cluj/Ministerul Instrucţiunii, - Cluj : Tipografia „Grafica”, S.A., 1927, 35 p.

Ghidul cuprinde Regulamentul Facultăţii de Litere şi Filosofie din Cluj, din anul 1927. Este structurat pe 6 „titluri” . Primul cuprinde prezentarea celor 26 de catedre ale Facultăţii. La titlul II sunt descrise durata şi intinderea cursurilor. În continuare sunt furnizate informaţii despre diplomele care se pot obţine la finalul cursurilor: diploma de licenţă şi diploma de doctorat.

Se oferă detalii despre examenele ce trebuiesc susţinute pentru obţinerea diplomelor şi despre durata studiilor pentru fiecare specializare în parte. În titlul al IV –lea sunt prezentate regulile de înscriere la facultate, precum şi reguli legate de frecventarea cursurilor şi de lucrările practice de seminar. Titlul al V-lea cuprinde regulile referitoare la echivalarea studiilor din străinătate cu cele din ţară. În final, sunt prezentate taxele de examene şi de echivalare.