Company Logo

Calendar evenimente

No current events.

Form de conectare

Traducere

Romanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Utilizatori on-line

We have 10 guests and no members online

Vizitatori

190194
AziAzi30
IeriIeri42
Saptamana curentaSaptamana curenta114
Luna curentaLuna curenta1255
TotalTotal1901947

Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj realizează, în fiecare an, un Calendar al manifestărilor si evenimentelor culturale care indică principalele aniversări marcate de instituţia noastră prin expoziţii, colocvii, lansări de carte la care vă invităm să participaţi.

Doriţi să ştiţi ce documente (cărţi, ziare, reviste, CD-uri, DVD-uri, etc.) deţine biblioteca în colecţiile sale? Consultaţi Catalogul on-line.

Aveţi nevoie de ajutor în a regăsi o informaţie sau aveţi întrebări referitoare la activitatea bibliotecii? Contactaţi-ne la Bibliotecar on-line.

Dacă aveţi întrebări care necesită o documentare mai detaliată din partea noastră, adresaţi-vă Serviciului de Referinţe prin e-mail „Întreabă bibliotecarul” şi veţi primi răspunsul în maximum 48 de ore.

Sunteţi în căutare de recomandări de lectură? Avem câteva sugestii pentru voi pe care le găsiţi la rubrica "Noi vă recomandăm".

Pe cei interesaţi să citească mai multe despre adolescenţă şi despre ce înseamnă să fii adolescent, îi invităm să consulte lista cu cărţile disponibile în bibliotecă pe acest subiect.

Bookmark and Share

Actualizare site

Ultima actualizare:
Data: 09-04-2024

Copyright

Copyright © 2024 Biblioteca Judeţeană "Octavian Goga" Cluj | Proiect realizat în urma aplicaţiei depuse în cadrul Programului „Şcoala de Vară pentru Tinerii Bibliotecari” 2011, ediţia a 2-a, organizat de ANBPR şi IREX.Powered by Joomla!®. Designed by: free joomla 1.7 themes domain transfer Valid XHTML and CSS.