Company Logo

Calendar evenimente

No current events.

Form de conectare

Traducere

Romanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Utilizatori on-line

We have 3 guests and no members online

Vizitatori

190080
AziAzi3
IeriIeri46
Saptamana curentaSaptamana curenta247
Luna curentaLuna curenta108
TotalTotal1900800

                          

EcoTeens

Program de educaţie ecologică pentru adolescenţi

 

                                                                                  

                             

Sunteți creativi și îndemânatici?

Vă invităm la atelierul de ecologie creativă, unde veți putea transforma materialele reciclabile în cele mai frumoase și interesante obiecte handmade.

Când? În ultima marți a fiecărei luni, de la ora 15:00.

Participarea este gratuită, pe baza permisului de intrare la bibliotecă și se adresează adolescenților și tinerilor cu vârstele cuprinse între 14 și 25 de ani. Activităţile se desfăşoară la Secţia pentru Adolescenţi a bibliotecii, Calea Dorobanţilor nr. 104, etaj 4.

Informații suplimentare puteți obține prin e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la telefon: 0756080691.

Vă așteptăm cu drag!

 

 

- EcoTeens - 

În anul 2017, activităţile din cadrului Programului de educaţie ecologică vor consta în ateliere creative, la care se realizează obiecte din materiale reciclabile: broşe, cutii de bijuterii şi mărgele din ziare, suport de creioane din materiale reciclate, rame foto, vaze, farfurii şi coşuleţe decorative, tablouri, etc. Tinerii participanţi vor învăţa, astfel, să privească cu alţi ochi felul în care materialele, pe care altfel le-ar arunca, pot primi noi forme şi pot fi refolosite în mod util şi plăcut.

Următorul atelier al ecologiştilor creativi va avea loc in data de 25 ianuarie 2017, de la ora 15. Participanţii la acest atelier vor avea posibilitatea de a realiza obiecte decorative din materiale reciclabile.

Participarea este gratuită, pe baza Permisului de intrare la bibliotecă. 

Cei interesaţi să vadă fotografii de la activităţi, o pot face accesând albumul de pe pagina de facebook a Secţiei pentru Adolescenţi.

Vă aşteptăm!

 

Anul 2014

 

În anul 2014, participanţii la Atelierul ecologiştilor creativi au realizat diverse obiecte din materiale reciclabile, cu care şi-au impresionat familia şi prietenii.

Cei interesaţi să vadă fotografii de la activităţi, o pot face accesând albumul de pe pagina de facebook a Secţiei pentru Adolescenţi.

 

 

 Anul 2013

 

 

 

În lunile noiembrie şi decembrie 2013, au avut loc 5 întâlniri  în care, într-o manieră relaxată şi prin metode de educaţie non-formală: s-au dezbătut diverse teme, s-au vizionat filme documentare şi s-au testat aplicaţii eco pe tablete. Activităţile s-au desfăşurat în parteneriat cu Let’s Do It Romania şi Organizaţia Regională pentru Sănătatea Mediului (HERO). Participanţii s-au implicat activ în comunitate prin organizarea unui atelier de confecţionare a decoraţiunilor de Crăciun, din materiale reciclabile, împreună cu copiii din cadrul Centrului de Zi Asociaţia „Familia Regăsită”.

 

 

 

 

Bookmark and Share

Actualizare site

Ultima actualizare:
Data: 09-04-2024

Copyright

Copyright © 2024 Biblioteca Judeţeană "Octavian Goga" Cluj | Proiect realizat în urma aplicaţiei depuse în cadrul Programului „Şcoala de Vară pentru Tinerii Bibliotecari” 2011, ediţia a 2-a, organizat de ANBPR şi IREX.



Powered by Joomla!®. Designed by: free joomla 1.7 themes domain transfer Valid XHTML and CSS.