Company Logo

Calendar evenimente

Nu sunt evenimente curente.

Form de conectare

Traducere

Romanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Utilizatori on-line

Avem 30 vizitatori și niciun membru online

Vizitatori

190340
AziAzi33
IeriIeri41
Saptamana curentaSaptamana curenta152
Luna curentaLuna curenta990
TotalTotal1903405

          Sunteţi în căutare de informaţii despre examenele din viaţa voastră? Sau poate aveţi întrebări legate de sănătatea voastră, despre cum puteţi să vă implicaţi ca voluntari în acţiunile din comunitatea voastră? Vreţi să ştiţi cum să vă petreceţi cât mai plăcut timpul liber. Noi vă oferim câteva recomandări de lectură (cărţi din bibliotecă si link-uri utile) pentru a vă ajuta să găsiţi răspunsuri la câteva dintre problemele care vă preocupă.

          De asemenea, pentru a fi mai bine informaţi şi pentru a conştientiza care sunt riscurile în cazul în care deveniţi dependenţi de droguri, substanţe etnobotanice, alcool sau tutun, vă recomandăm câteva cărţi care dezbat această problematică, dar şi câteva linkuri utile ale unor organizaţii, publice sau private, care activează în acest domeniu.

         

Reguli pentru navigarea pe Internet


Bookmark and Share

Actualizare site

Ultima actualizare:
Data: 09-04-2024

Copyright

Copyright © 2024 Biblioteca Judeţeană "Octavian Goga" Cluj | Proiect realizat în urma aplicaţiei depuse în cadrul Programului „Şcoala de Vară pentru Tinerii Bibliotecari” 2011, ediţia a 2-a, organizat de ANBPR şi IREX.Powered by Joomla!®. Designed by: free joomla 1.7 themes domain transfer Valid XHTML and CSS.